Common questions

Wie is de Mol Joker afmetingen?

Wie is de Mol Joker afmetingen?

De joker uit het spel Wie is de De Mol, naar de gelijknamige televisiehit. Met de hand gemaakt. Met een diameter van +/- 9 cm en een dikte van 1,8 cm.

Wie is de Mol buitenland?

Format. Het spel wordt door tien kandidaten gespeeld. Deze kandidaten reizen naar het buitenland, waar zij opdrachten uitvoeren waarmee zij geld kunnen verdienen voor de pot. Een van de kandidaten, de mol, probeert de opdrachten te saboteren, zodat er geld uit de pot gaat of helemaal geen geld in de pot komt.

Wat is de zwarte vrijstelling bij Wie is de Mol?

Met een zwarte vrijstelling worden alle ingezette jokers en vrijstellingen van andere kandidaten buitenspel gezet. Direct na het vertrek van de eerste afvaller gaan de kandidaten met elkaar in discussie.

Wie is de Mol Wat is een groene vrijstelling?

Vrijstellingen zijn misschien wel de meest gewilde items in Wie is de Mol?. Als een kandidaat een vrijstelling inzet, zorgt dit dat deze kandidaat een groen scherm krijgt en dus doorgaat naar de volgende aflevering. In sommige gevallen zorgt een vrijstelling er voor dat de hele groep door mag naar de volgende ronde.

Wat is een vrijstelling bij Wie is de Mol?

Bij een vrijstelling hoef je de test niet te maken, waardoor je ook niet kan afvallen. Sinds 2014 is er in het spel ook een zwarte vrijstelling. Deze vrijstelling maakt alle jokers en andere vrijstellingen ongedaan. Sinds 2019 zit er soms in een joker een vrijstelling.

Hoeveel verdient Wie is de Mol?

De jongste kandidaat was Noah Vlieghe die 18 jaar was tijdens de opnames (seizoen 9, 2021). Het hoogste bedrag dat werd gewonnen tijdens De Mol was € 34.050 (seizoen 7, 2019). Het laagste bedrag dat werd gewonnen tijdens De Mol was € 18.240 (seizoen 9, 2021).

Wie is de Mol Mollen door de jaren heen?

Hoe is het nu met de oud-mollen van Wie is de Mol?

  • Yvon Jaspers (2005; seizoen 5)
  • Milouska Meulens (2006; seizoen 6)
  • Inge Ipenburg (2007; seizoen 7)
  • Dennis Weening (2008; seizoen 8)
  • Jon van Eerd (2009; seizoen 9)
  • Kim Pieters (2010; seizoen 10)
  • Patrick Stoof (2011; seizoen 11)
  • Anne-Marie Jung (2012; seizoen 12)

Wat is de groene vrijstelling bij Wie is de Mol?

Wat is het verschil tussen een zwarte en een groene vrijstelling?

een plastic schijfje met de woorden ‘De Mol’ in witte letters erop en een witte cirkel er omheen. Het enige verschil is uiteraard dat de groene vrijstelling groen is en de zwarte vrijstelling zwart. ‘De Mol’ zijn iets kleiner geworden. Voor het negentiende seizoen veranderde de zwarte vrijstelling weer.