Helpful tips

Wat is het nummer van Nickelodeon?

Wat is het nummer van Nickelodeon?

24/7. De coolste kinderzender voor iedereen te zien bij Ziggo op kanaal 29. ‘s Avonds kun je kijken naar ondertitelde live action series, zoals Big Time Rush, Zoey 101 en Drake & Josh.

Wat is er op Nick Jr?

Nick Jr.

  • 23:55. De Avonturen van Paddington. De avonturen van Paddington laat de vertrouwde beer zien in een nieuw jasje.
  • 01:03. Peppa pig.
  • 02:05. Peppa pig.
  • 03:00. Peppa pig.
  • 04:06. Kiva Kan het!
  • 05:02. Kiva Kan het!
  • 06:00. Peppa pig.
  • 07:03. Santiago en de Zee.

Waar Paw Patrol op tv?

De pups van PAW Patrol blijven overigens op Videoland lekker door blaffen. Ook wordt de show nog steeds uitgezonden op Nick Jr., dus geen zorgen: de harige rakkers verdwijnen niet helemaal, je kan ze nog steeds oproepen om je te redden (van je kinderen).

Welke zender Nick Jr?

Je vindt Nick Toons op kanaal 52, Nick Jr. op kanaal 53, Nick Music op kanaal 54 en Baby TV op kanaal 57.

Welke zender is Nick Jr Ziggo?

Zender Nick Junior zit niet in het Ziggo Kids Pakket maar in het pakket Movies & Series XL op kanaal 306.

Welke zender Nickelodeon KPN?

TV-zenders

Zender Kanaal
Disney-XDtot 18.00/ Veronicana 18.00 9
RTL 8 10
Comedy Central 11
Nickelodeon / Teennick 12

Wie is de neef van Dora?

Hij heeft een hulpje genaamd “Baby Jaguar” die hem assisteert met zijn reddingen. Diego kan met dieren praten en weet dus altijd wat hij moet doen. Diego is de oudere neef van Dora; Dora is vaak te zien in deze serie als gastspeler, zonder Boots. Diego heeft ook nog een zus van 11 jaar oud, zij heet Alicia.

Hoe heten de Paw Patrol?

PAW Patrol is een avontuurlijke actieserie over een reddingsteam bestaande uit acht heldhaftige puppy’s: Chase, Everest, Marshall, Rocky, Rubble, Tracker, Skye en Zuma.

Hoe heten de dieren van PAW Patrol?

Wat zeggen de PAW Patrol pups?

Marshall gaat altijd door het vuur met zijn geweldige brandweerwagen! Marshall is een dalmatier en staat altijd klaar voor actie. Hij is altijd enthousiast en doet soms een beetje gek. De andere pups van PAW Patrol horen hem telkens zeggen “Niks aan de hand!”, dus dat is top!

Welke zender Nick Jr Ziggo?

Zender Nick Junior zit niet in het Ziggo Kids Pakket maar in het pakket Movies & Series XL op kanaal 306. Zender Nick Junior zit niet in het Ziggo Kids Pakket maar in het pakket Movies & Series XL op kanaal 306.

Welke zender kinderprogramma?

Zappelin zendt dagelijks kinderprogramma’s zoals Sesamstraat, Kindertijd en De Wereld van Zappelin uit op NPO 3 en Zappelin extra. Naast Zappelin is er voor de oudere kinderen van zes tot en met twaalf jaar de zender Zapp. Deze website vind je op www.zapp.nl.