Other

Heb ik een doorlopende reisverzekering nodig?

Heb ik een doorlopende reisverzekering nodig?

Met een doorlopende reisverzekering kun je je voor verschillende situaties verzekeren. Standaard ben je verzekerd voor diefstal, vermissing of beschadiging van je bagage. Daarnaast is er nog een aantal aanvullende dekkingen. Welke dekking(en) je nodig hebt, hangt af van wat je tijdens je vakantie gaat doen.

Welke annuleringsverzekering dekt Corona?

Je vakantie annuleren vanwege het coronavirus valt niet onder je annuleringsverzekering. Ook niet als er een negatief reisadvies geldt. Ben je voor vertrek ernstig ziek geworden door corona? Dan zijn de annuleringskosten wel gedekt.

Wat dekt reisverzekering ABN Amro?

Met een doorlopende reisverzekering van ABN AMRO bent u verzekerd voor onder andere:

  • Verlies of diefstal van bagage.
  • Hulp bij een ongeluk, ziekte, ziekenhuisopname of overlijden.
  • Eerdere terugreis door ziekte of een ongeluk.
  • Langer verblijf door een natuurramp of staking.
  • Schade aan uw tent tijdens uw reis.

Wat kost een doorlopende reisverzekering bij Unive?

Met de doorlopende reisverzekering zijn al uw reizen precies verzekerd zoals u dat wilt. En dat al vanaf € 1,37 per maand. Het grote voordeel van een doorlopende reisverzekering is dat u deze één keer afsluit. U bent dan het hele jaar door standaard verzekerd voor hulp en vervoer tijdens uw reizen.

Wat is een doorlopende reisverzekering?

Een kortlopende reisverzekering sluit je af voor de duur van een reis. Per reis kun je de afweging maken om wel of niet een reisverzekering af te sluiten. Een doorlopende reisverzekering dekt alle reizen het gehele jaar door.

Wat is het verschil tussen een doorlopende reisverzekering en een kortlopende reisverzekering?

Een kortlopende reisverzekering sluit je af voor de duur van een reis. Per reis kun je de afweging maken om wel of niet een reisverzekering af te sluiten. En welke dekking nodig is. Een doorlopende reisverzekering dekt alle reizen het gehele jaar door.

Wat kost een doorlopende reis verzekering?

Wat een reisverzekering kost, hangt van een aantal zaken af. Bijvoorbeeld waar je vakantie naar toe gaat, welke dekking je wilt en hoeveel personen je meeverzekert. Gemiddeld kost een kortlopende reisverzekering eenmalig enkele tientallen euro’s, en een doorlopende reisverzekering een paar euro per maand.

Wat dekt reisverzekering Centraal Beheer?

U bent met Personenhulp op reis verzekerd van hulp en voor onverwachte kosten op reis. Bijvoorbeeld bij ziekte, een ongeluk of overlijden. Ook bent u verzekerd tijdens vrijwilligerswerk of een stage in het buitenland. En u krijgt uw terugreis vergoed als een dierbare ernstig ziek is of overlijdt.