Other

Kan je bestelling ophalen in de bus?

Kan je bestelling ophalen in de bus?

Zo werkt het Ga naar een bushalte waar een bus rijdt die een ophaalpunt heeft. Als de bus is gestopt houd je je OV-chipkaart 3 seconden tegen het ophaalapparaat. Het apparaat geeft een piepje als je product is geladen. Alle producten die klaar staan worden in één keer geladen.

Waar kan ik mijn anonieme OV-chipkaart opladen?

Dat kan via de webwinkel op www.ov-chipkaart.nl, op stations en in sommige bussen. U kunt ook gewoon ‘om de hoek’ uw OV-chipkaart opladen. Dit kan bijvoorbeeld bij diverse tabaks- speciaalzaken, supermarkten, en instellingen.

Kan geen bestelling ophalen OV?

Wanneer het ophalen dan nog steeds niet lukt, kun je het beste contact opnemen met onze Klantenservice via 0900-500 6010 (je betaalt de gebruikelijke belkosten).

Hoe werkt de OV-chipkaart automaat?

Je kaart wordt automatisch opgeladen bij het in- of uitchecken. Dit gebeurt als je niet genoeg saldo hebt om het instaptarief of de ritprijs te betalen. Je kaart wordt dan direct opgeladen met het door jou gekozen bedrag. Je kunt dus gewoon inchecken als er weinig of geen saldo op je kaart staat.

Hoe werkt het ophalen van een studentenreisproduct?

Bij een koppelverzoek geef je je OV-chipkaartnummer door en stuur je een identiteitsbewijs mee. Pas als je een bevestiging hebt ontvangen dat jouw koppelverzoek is goedgekeurd en als je reisrecht (bijna) is ingegaan, kun je het studentenreisproduct ophalen.

Kun je met pin betalen in de bus?

Je kunt in de bussen van Syntus niet meer met contant geld betalen. Wel pinnen! Je kunt wel met PIN, de Syntus app of de OV-chipkaart betalen. Allemaal makkelijke en veilige manieren van betalen.

Waar kun je je OV kaart opladen?

Met een OV-chipkaart kun je reizen in trein, bus, tram en metro. Zodra er geld op de kaart staat, gebruik je de kaart om in- en uit te checken bij het openbaar vervoer. Het ‘opladen’ van je kaart doe je bij een van de ruim 300 Primera winkels met een oplaadpunt.

Hoe lang duurt aanvraag OV studentenkaart?

Je kunt een nieuwe studenten OV aanvragen. Deze kost 11 euro en zul je ongeveer binnen 3 werkdagen ontvangen. Je studentenreisproduct staat op deze vervangende kaart.

Hoe lang duurt het voordat je Studenten OV krijgt?

U krijgt deze e-mail binnen 6 weken voordat uw reisproduct ingaat. Bent u later met aanvragen? Dan krijgt u de e-mail binnen 1 week na uw aanvraag. Geef de gegevens van uw persoonlijke OV-chipkaart door aan studentenreisproduct.nl.

Hoe gebruik je de OV-chipkaart?

Je moet altijd inchecken en uitchecken met een OV-chipkaart. Aan het begin van je reis houd je je kaart tegen het scherm van een poortje of kaartlezer. Je kaart wordt gecontroleerd op een geldig reisproduct of voldoende saldo. Daarna gaat het poortje open of geeft de kaartlezer een bevestigingssignaal.