Other

Wat verdient een schoolleider?

Wat verdient een schoolleider?

Wat verdient een Directeur basisschool in loondienst? Startsalaris zonder ervaring ongeveer € 3.000 bruto per maand. Gemiddeld salaris ongeveer € 3.850 bruto per maand. Salaris met meer dan tien jaar ervaring ongeveer € 4.700 bruto per maand.

Wat verdient een onderwijzer basisschool netto?

Als startend leerkracht op een basisschool verdien je volgens onze Salaris Check gemiddeld een maandloon van € 2.680 bruto. Netto houd je daarvan € 2.053 over.

Wat verdient een onderwijsassistent in het basisonderwijs?

Hoeveel verdient een onderwijsassistent gemiddeld in Nederland? Een onderwijsassistent in Nederland verdient gemiddeld € 2.450 bruto per maand. Salarissen variëren van € 2.085 (laagste) tot € 2.820 (hoogste).

Hoeveel verdient een geschiedenisdocent?

Een docent geschiedenis in Nederland verdient gemiddeld € 4.270 bruto per maand. Salarissen variëren van € 3.630 (laagste) tot € 4.915 (hoogste). Op deze pagina vind je een gedetailleerd overzicht van de gemiddelde brutolonen per stad, opleidingsniveau, provincie, carrièreniveau, bedrijf en dienstverband.

Wat doe je als schoolleider?

Een schoolleider is de persoon die leiding geeft aan een school. Vroeger heette zo iemand de ‘bovenmeester’ en was het meestal degene die het beste les kon geven of het langst aan de school verbonden was. Die tijd is duidelijk voorbij.

Hoe wordt ik schoolleider?

Voor de functie van schoolleider in het onderwijs heeft u een afgeronde schoolleidersopleiding nodig. Of u moet bereid zijn deze opleiding te volgen. Daarnaast is er een aantal basiscompetenties voor schoolleiders in het basisonderwijs en voortgezet onderwijs.

Wat verdient een conrector?

Het landelijk gemiddelde salaris voor een Conrector in Nederland is € 73.246 per jaar.

Wat verdient een docent lichamelijke opvoeding?

Gemiddelde Helicon-Docent Lichamelijke Opvoeding (m/v) maandelijks betaling in Nederland is ongeveer € 3.497, hetgeen gelijk is aan het landelijk gemiddelde. Salaris-informatie komt van 8 gegevens rechtstreeks verzameld van medewerkers, gebruikers en vacatures op Indeed gedurende de laatste 36 maanden.

Wat verdient een onderwijsassistent in het mbo?

Salaris en Arbeidsvoorwaarden Onderwijsassistent Een Onderwijsassistent verdient tussen de €1733 en €2677 bruto per maand, afhankelijk van het niveau, de werkervaring en de onderwijsinstelling waar de Onderwijsassistent werkt.

Wat verdient een onderwijsassistent per uur?

Een Onderwijsassistent factureert ongeveer € 35 per uur ex BTW.

Hoeveel verdien je als chirurg?

Salaris chirurg Ter indicatie: als beginnend afgestudeerde in dienst van een algemeen ziekenhuis verdien je, conform de Arbeidsvoorwaarden Medisch Specialisten (AMS), per jaar een bruto salaris van ongeveer € 70.000,- voor een 45-urige werkweek. Het salaris kan oplopen tot zo’n € 130.000,-.