Popular lifehacks

Hoe abonnement opzeggen het laatste nieuws?

Hoe abonnement opzeggen het laatste nieuws?

Ik wil mijn abonnement opzeggen. Conform de algemene voorwaarden dient een stopzetting steeds telefonisch te gebeuren en dit minstens 2 weken (1 week bij een digitaal abonnement) voor de einddatum van het abonnement. Je kan ons bereiken op het nummer 02 454 25 90 en kies bij het keuzemenu voor optie 4.

Waar vind ik mijn Abonnementsnummer HLN?

Je abonneenummer is een 6- of 7-cijferige code dat je op meerdere manieren kan terugvinden:

  1. Ze wordt vermeld op je welkomstbrief en e-mails in verband met je abonnement.
  2. Betaal je via overschrijving, dan wordt bij de betaaluitnodiging ook steeds je abonnementsnummer vermeld.

Hoe moet je abonnement opzeggen?

Opzeggen mag op dezelfde manier als afsluiten Volgens de wet moet u kunnen opzeggen op dezelfde manier als waarop u het abonnement afsloot. Sloot u het abonnement online af? Dan moet u ook online kunnen opzeggen, bijvoorbeeld via de website of door het sturen van een e-mail.

Hoe abonnement opzeggen?

Onderwerp: opzegging abonnement Geachte heer of mevrouw, Met deze brief wil ik u laten weten dat ik mijn abonnement op [product / dienst] wil opzeggen. Ik zeg mijn abonnement op per [einddatum van uw vaste abonnementsperiode]. Hierbij houd ik rekening met de opzegtermijn van [aantal weken of maanden].

Wat kost weekendkrant HLN?

€ 13,95/mnd.

Waar vind ik mijn Abonnementsnummer?

Deze staan in de bevestigingsmail/brief die je van ons hebt ontvangen bij de start van je abonnement. Bewaar deze dus goed! Je abonnementsnummer kun je ook in MijnKPN vinden onder producten, dan informatie & instellingen kiezen.

Hoe inloggen op HLN?

Stap 1: Ga naar www.hln.be en klik op inloggen. Stap 2: Vul je e-mailadres en wachtwoord in en klik op ‘Inloggen’. Stap 3: Klik rechtsboven op je naam, klik op ‘Instellingen’ en ga naar ‘Abonnement’. Stap 4: Als je abonnement nog niet gekoppeld is, zal je ‘Koppel abonnement’ zien staan.