Trending

Wat moet je doen als je geen bereik hebt?

Wat moet je doen als je geen bereik hebt?

Haal de simkaart uit je telefoon en maak schoon met een zachte, droge doek en kijk of je hetzelfde probleem houdt. Plaats je simkaart in een ander toestel. Als je simkaart wel werkt in het andere toestel, dan ligt het probleem bij jouw toestel.

Kan niet meer bellen met gsm?

Tik op Instellingen. Tik op Geluiden. Dit menu heet op verschillende Android versies ook Geluiden & meldingen of Geluiden & trillen. Tik op Niet storen en schakel de functie uit door de slider naar links te bewegen of via het menu in de rechterbovenhoek.

Wat moet je doen als je 4G het niet doet?

Werkt 4G toch niet? Dan zou het aan je simkaart kunnen liggen. Oudere simkaarten (vaak met een simkaartnummer dat begint met een 4) zijn niet geschikt om gebruik te maken van het 4G netwerk. In dat geval kun je op Mijn Simyo een vervangende simkaart bestellen onder het kopje Instellingen – Simkaart.

Waarom heb ik zo slecht bereik?

Slecht bereik komt niet altijd door een gebrek aan zendmasten. Binnenshuis dempen goed geïsoleerde muren soms het signaal, net als een overdaad aan staal en beton in kantoorgebouwen. Buitenshuis kunnen heuvels, bossen en hoge gebouwen het belsignaal behoorlijk in de weg zitten. Ook het toestel zelf speelt soms een rol.

Hoe kan het dat ik geen bereik heb?

Het is ook mogelijk dat je simkaart beschadigd is waardoor je geen verbinding kunt maken met ons netwerk. Om dit te controleren kun je de simkaart in een ander toestel plaatsen. Als de simkaart in het andere toestel wel werkt, is er mogelijk een probleem met je mobiele telefoon.

Waarom staat er alleen noodoproepen?

Als je alleen noodoproepen kunt doen, kan dat aan een aantal zaken liggen. Mogelijk is er een storing. Controleer of je simkaart wel werkt in een ander toestel en of je geen betalingsachterstand hebt.

Hoe kan het dat ik niet gebeld kan worden?

Soms kan iets simpels als een herstart er al voor zorgen dat u weer kunt bellen. Start bij problemen altijd eerst uw telefoon opnieuw op. Er zijn functies zoals “vliegtuigmodus” of “Niet storen” die ervoor zorgen dat u niet bereikbaar bent of kunt bellen.

Hoe komt het dat je niet kan bellen?

Als je niet kunt bellen, komt dit meestal door een netwerkstoring. Gelukkig komt dit niet zo vaak voor en wordt het probleem door de provider snel opgelost. Als het niet lukt om iemand te bellen, is het verstandig om eerst de storingspagina van je mobiele provider te bekijken.

Waarom werkt mobiele data niet?

Controleer of wifi is ingeschakeld en of u verbonden bent. Schakel wifi in. Als deze niet wordt weergegeven, of als er geen gevulde balkjes zijn, bevindt u zich mogelijk buiten het bereik van een wifi-netwerk. Ga dichter naar de router toe, controleer of u een sterkere wifi-verbinding heeft en probeer het opnieuw.

Waarom werkt mijn mobiele internet niet?

Wanneer je internet op je mobiel niet werkt, kan dit verschillende oorzaken hebben. Of werkt mobiel internet in Nederland wel maar niet in het buitenland? Vaak helpt het herstarten van je toestel. Je simkaart wordt dan opnieuw aangemeld bij het netwerk.

Hoe krijg je beter bereik?

Gebruik Wifi als mobiel signaal. Niet alle apparaten en carriers ondersteunen bellen via UMA. Sommige Blackberry, Android en andere telefoons ondersteunen UMA, en het wordt steeds gewoner om het in je mobiel aan te treffen.

Hoe goed is mijn bereik?

Mobiele signaal sterkte opzoeken In het settings menu kom je de optie signal strength indicator tegen. In dit scherm zie je de signaalsterkte staan van je Android telefoon. zoek de sterkte van het mobiele signaal op de iPhone. Voor een iPhone telefoon, kun je dit opvragen door naar de code *3001#12345#* te bellen.