Helpful tips

Hoeveel zalen heeft Pathe Nijmegen?

Hoeveel zalen heeft Pathe Nijmegen?

Er zijn 8 filmzalen waarvan 1 met 4DX stoelen die je het gevoel geven dat je echt in de film zit.

Waar zit de Vue?

Vue is gevestigd in Alkmaar, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Eindhoven, Gorinchem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoogeveen, Hoogezand, Hoorn, Kerkrade, Nijmegen, Purmerend en Vlaardingen.

Wat is een voorpremiere in Pathe?

Pathé on Twitter: “Een voorpremière houdt in dat je de film vóór de officiële release datum ziet!

Wat houd een Ladies Night in?

Pathé Ladies Night is een speciale filmavond voor jou en je vriendinnen. Na een drukke dag is het altijd fijn om even met vriendinnen te ontspannen bij de Ladies Night. Met natuurlijk ook een gezellige quiz en een fijne goodiebag. De Ladies Night is wel iets anders dan jullie gewend zijn.

Hoeveel zalen heeft Pathe Delft?

Stoelen 1341
Grootste zaal 361 stoelen
Klimaatcontrole Ja
Zalen 7
Geluidssysteem Dolby Digital 7.1

Hoe lang bestaat Pathe?

124 jaar (28 september 1896)
Pathé/Age

Heeft Vue pauze?

De matinee- en avondvoorstellingen bij Vue zijn voorzien van een pauze, m.u.v. Dolby Cinema voorstellingen. Nachtvoorstellingen hebben geen pauze.

Hoe lang duurt pauze bij Vue?

vuecinemasnl on Twitter: “@werkwaerd De pauze duurt meestal tussen de 10 a 15 minuten.”

Wat is Pathe Unlimited Night?

Pathé Unlimited Night is een exclusieve en feestelijke avond, speciaal voor abonnees. Je ziet altijd samen met mede-filmfans een voorpremière van een topfilm, nog voor de officiële release.

Wat is een première?

Een première is de eerste publieke uitvoering van een toneel- of muziekstuk of de eerste vertoning van een film. Het is Frans voor “de eerste” wanneer toegepast op vrouwelijke woorden (zoals représentation = voorstelling). Bij een mannelijk woord (zoals minister) zeggen de Fransen “premier”.