Helpful tips

Waarom krijg ik geen sms van WhatsApp?

Waarom krijg ik geen sms van WhatsApp?

Als je de sms met de code niet hebt ontvangen, kan ons geautomatiseerde systeem je bellen met je code. Wacht tot de vijf minuten op de timer om zijn en bewerk je nummer niet gedurende deze tijd. Tik na de vijf minuten op Bel mij.

Waarom krijg ik een WhatsApp code?

Om je account te beschermen, stuurt WhatsApp je een melding wanneer iemand een WhatsApp-account probeert te registeren met jouw telefoonnummer. Wanneer je deze melding ontvangt, wil dat zeggen dat iemand jouw telefoonnummer heeft ingevoerd en een registratiecode heeft aangevraagd.

Kan WhatsApp niet verifieren?

Als je problemen hebt met het verifiëren, probeer deze stappen: Start je telefoon opnieuw op. (Om je telefoon opnieuw op te starten, schakel hem uit, wacht 30 seconden en schakel hem weer in.) Verwijder en herinstalleer de nieuwste versie van WhatsApp.

Hoe krijg ik een nieuwe verificatiecode?

Er zijn diverse manieren waarop u een verificatiecode kunt ontvangen. U kunt de code gebruiken die op een vertrouwd apparaat verschijnt, een sms-bericht ontvangen, gebeld worden of zelf een code genereren op een vertrouwd apparaat.

Hoe kan ik WhatsApp activeren?

Doe dit zo:

  1. Open de app Play Store.
  2. Tik bovenaan op Zoeken naar apps en games.
  3. Typ de tekst ‘WhatsApp’ en tik in de suggesties op WhatsApp Messenger.
  4. Tik op Installeren.

Wat moet je doen als je WhatsApp niet verbind?

De meeste verbindingsproblemen kunnen met de volgende stappen worden opgelost: Start je telefoon opnieuw op door hem uit en weer aan te zetten. Werk WhatsApp bij met de nieuwste versie in de Google Play Store. Open Instellingen op je telefoon > tik op Netwerk en internet > schakel Vliegtuigmodus in en uit.

Waarom 2 Staps verificatie WhatsApp?

Verificatie in twee stappen is een optionele functie die je WhatsApp-account beter beveiligt. Je ziet het scherm voor verificatie in twee stappen nadat je je telefoonnummer met succes geregistreerd hebt op WhatsApp. Hiermee kan WhatsApp je een e-mail sturen waarmee je de link kunt resetten als je ooit je PIN vergeet.

Wat is een verification code?

De verificatiecode of CVC* van creditcards is een extra code die staat afgedrukt op uw betaalkaart of creditcard. * Verschillende kaartbedrijven gebruiken een andere naam voor deze code. Het kan zijn dat u de code kent als Card Verification Value (CVV), Card Security Code of Personal Security Code.

Kan WhatsApp niet initialiseren?

De meeste verbindingsproblemen kunnen met de volgende stappen worden opgelost: Start je telefoon opnieuw op door hem uit en weer aan te zetten. Werk WhatsApp bij met de nieuwste versie in de Google Play Store. Open Instellingen op je telefoon > tik op Netwerk en internet > Gegevensgebruik > schakel Mobiele gegevens in.

Kan WhatsApp op pc zonder telefoon?

In de nieuwste bètatestversie van WhatsApp kunnen gebruikers WhatsApp Web ook gebruiken zonder verbinding met hun telefoon. Tot nu toe zijn WhatsApp Web en WhatsApp Desktop altijd een verlengstuk van de smartphone-versie van WhatsApp geweest.

Waarom krijg ik geen verificatiecode?

Wat moet ik doen als ik de verificatiecode niet heb ontvangen? Als je je hebt afgemeld voor sms-notificaties door STOP te sms’en, kan het zijn dat je de verificatiecode niet kunt ontvangen. Om deze service opnieuw in te schakelen, sms je START naar het telefoonnummer waar je eerder sms-berichten van hebt ontvangen.

Waar voer ik Apple ID verificatiecode in?

Twee-factor-authenticatie voor een Apple ID configureren

  1. Ga naar ‘Instellingen’ > ‘[uw naam]’ > ‘Wachtwoord en beveiliging’.
  2. Tik op ‘Zet twee-factor-authenticatie aan’.
  3. Tik op ‘Ga door’.
  4. Voer het telefoonnummer in waarop u verificatiecodes wilt ontvangen wanneer u inlogt.
  5. Tik op ‘Volgende’.